Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARROTEL AQUA PARK RESORT


Descriere



Localizare:

Hotelul Parrotel Aqua Park Resort 4* este situat la 17 km de Golful Naama si la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm el Sheikh. Hotelul face parte din lantul hotelier Parrotel Resorts, iar oferta acestuia consta in servicii de buna calitate, experienta culinata autentica, confort si facilitati menite sa intretina voia buna si atmosfera de vacanta pentru toti turistii.
 

Facilitati hotel:

Hotelul Parrotel Aqua Park Resort dispune de receptie 24h, zona de lobby, schimb valutar, birou de turism, bancomat, terasa, Wi-Fi, restaurante, baruri, parc acvatic cu 25 de tobogane, grădină, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, tenis de masă, darts, scufundări, snorkeling,  windsurfing, centru pentru sporturi nautice, sală de fitness, centru Spa si Wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară si club de noapte, spălătorie, magazine, plaja privata.

Facilitati camere:

Camerele sunt luminoase, cu facilitățile moderne cum ar fi:  TV/ satelit, aer conditionat, balcon, baie cu articole de toaletă de marcă si uscator pentru par, telefon, mini-bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie