Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLOBALES PALMANOVA PALACE

   Palma Nova Mallorca


Descriere

Hotelul Globales Palmanova se afla intr-o zona linistita a statiunii Palma Nova din Mallorca, la doar 300 de metri de plaja. Hotelul Globales Palmanova pune la dispozitia turistilor o piscina mare in aer liber, o piscina pentru copii si o terasa la soare. Centrul plin de viata al statiunii este la cativa pasi. Hotelul asigura parcare publica gratuita. Receptia deschisa non-stop ofera servicii de schimb valutar si inchiriere auto.

Localizare hotel

Hotelul Globales Palmanova se afla intr-o zona linistita a statiunii Palma Nova din Mallorca, la doar 300 de metri de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul Globales Palmanova pune la dispozitia turistilor o piscina mare in aer liber, o piscina pentru copii si o terasa la soare. Centrul plin de viata al statiunii este la cativa pasi. Hotelul asigura parcare publica gratuita. Receptia deschisa non-stop ofera servicii de schimb valutar si inchiriere auto. 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului au balcon. Acestea sunt dotate cu aer conditionat si TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Recepție 24h