Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Anastasia Beach a fost renovat in anul 2017, este la doar o aruncatura de bat de nisipurile aurii ale Golfului Marlita si ofera o experienta de vacanta relaxanta, de neuitat.

Tip masa: Premium All Inclusive.

Localizare: Este situat in inima zonei Pernera, la aproximatv 64 km distanta fata de aeroportul Larnaca.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, seif, minibar sau mini frigider, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, baie private, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, restaurant A la Carte (chinezesc, deschis in perioada mai octombrie), piscina exterioara, piscina interioara, sezlonguri si umbrele, Waterpark (deschis in perioada mai - octombrie), sala fitness, centru spa, tenis de masa, parcare, programe de animatie si divertisment, Wi-fi.

Facilitati copii: Piscina pentru copii exterioara si interioara.

Pagina web: https://www.tsokkos.com/hotel/Anastasia-Beach-Hotel/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie