Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPA BEACH HOTEL


Descriere

Europa Beach Hotel ofera o atmosfera relaxata si confortabila pentru cupluri si familii care cauta o vacanta linistita. Acest hotel este situat în nordul insulei Creta, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Analipsi .

Localizare

Hotelul este situat la numai 5-7 minute de mers pe jos fata de plaja (la 50 m de plaja) si la 20 minute (1,6 km) de satul turistic Analipsi. Aeroportul International din Heraklion este la 19,2 km (23 min de mers cu masina) fata de proprietate, iar centrul orasului Heraklion cu un numar destul de mare de restaurante, baruri si supermarketuri, se gaseste la 22 km (30 min de mers cu masina).

 

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de doua piscine, doua piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), terasa la soare, gradina, snack bar, bar la piscina, bar, mini market – magazin de suveniruri, sala TV, internet corner gratuit, acces internet Wi-Fi, parcarea, aer conditionat, incalzire, capela/ altar, seif, camere de familie, camera de bagaje, fax/copiator, inchirieri auto, spalatorie, receptie deschisa nonstop, sali de conferinta.

 

Facilitati camere

Camerele hotelului Europa Beach sunt simplu decorate si mobilate dar cu bun gust, confortabile si luminoase. Acestea au in dotare baie proprie cu cada, uscator de par, telefon cu linie directa, TV SAT, frigider, balcon sau terasa, usa balconului cu geam din tavan pana in podea pentru a intra cat mai multa lumina naturala, seif  si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.