Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEMENTO CLUB DESSOLE MALIA BEACH


Descriere

Localizare: Malia Beach este situat in stațiunea Malia si se bucura de o poziție excelentă pe malul mării, cu plaja de nisip auriu și priveliște incantatoare asupra marii și împrejurimilor. Hotelul Malia Beach se întinde pe o suprafață de 30.000 mp și este înconjurat de grădini frumos amenajate cu peste 80 de specii de flore endemice și internaționale.

Localizare

Dessole Malia Beach este situat la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului Malia și la 32 km de aeroportul din Heraklion. Hotelul a fost contruit în anul 1977, iar ultima renovare a avut loc în anul 2013.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de internet wireless pe întreg teritoriul hotelului, punct de schimb valutar, parcare gratuită, restaurant principal cu bar, o tavernă mare, bar pe plajă și la piscină, piscină principală cu apă dulce, o piscină cu apă dulce și jacuzzi. Pentru relaxare și divertisment hotelul oferă teren de tenis, volei pe plajă, sală de fitness și aerobic, tenis de masă, teren de mini golf, biliard, darts. Programe de animație atât pe timpul zilei cât și spectacole de teatru și musicaluri seara la amfiteatru în aer liber al hotelului.

 

Facilitati camere

Hotelul dispune de 297 camere dispuse în 8 clădiri cu înălțimi cuprinse între un etaj și trei etaje. Fiecare cameră are balcon sau terasă, baie proprie (cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă), mini frigider, aer condiționat, TV prin satelit cu canale multiple, telefon, seif, servicii de menaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.