Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE AEGEAN HOTEL & SUITES


Descriere



Localizare

Este situat în stațiunea Gouves, la numai 50 de metri de o plajă de nisip .Aeroportul din Heraklion este la aproximativ 18 km.

Facilitati Hotel

Receptie deschisa nonstop,restaurant,bar,pizzerie,terasa la soare,gradina,piscina in aer liber,bar la piscina,piscina pentru copii,terasă centrală la soare, cu șezlonguri, umbrele de soare, loc de joacă pentru copii, sală de  fitness, o sală de jocuri cu mese de biliard și tenis de masă, darts și jocuri video; sesiuni de aqua aerobic, volei pe plajă,mini-market,bibliotecă și un colț de internet,schimb valutar,zona de joaca interioara.

Facilitati camere

Toate spațiile de cazare au zona in plan deschis salon-sufragerie,telefon cu linie directă, TV prin satelit,aer conditionat wi-fi gratuit și chicinete dotate cu ceainic, cuptor cu microunde, frigider și plite de gătit electrice,ustensile de bucatarie,sală de duș privată, uscător de păr, balcon sau terasă.

 

 

 

 
***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (www.blue-aegean.gr) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.