Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Australia


Descriere

 Localizare Hotelul Australia este situat in linistita statiune Amoudara, la doar 350 m de plaja cu nisip lunga de 6 km, la 7 km de Aeroportul International din Heraklion si la 4 km de centrul plin de viata al orasului Heraklion.  Facilitățile hotelului Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina in aer liber (deschisa in sezon) cu sezlonguri gratuite, terasa la piscina, ideala pentru relaxare, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, seif (contra cost), parcare.  Facilitățile camerelor Hotelul Australia detine un numar de 25 camere distribuite pe 3 etaje. Toate camerele sunt mobilate traditional, confortabile si luminoase, dotate cu TV prin satelit, seif ( contra cost ), balcon, baie proprie, aer condiționat (gratuit), frigider, uscator de par si patuturi pentru copii (la cerere, contra cost).

Localizare

Hotelul Australia este situat in linistita statiune Amoudara, la doar 350 m de plaja cu nisip lunga de 6 km, la 7 km de Aeroportul International din Heraklion si la 4 km de centrul plin de viata al orasului Heraklion.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina in aer liber (deschisa in sezon) cu sezlonguri gratuite, terasa la piscina, ideala pentru relaxare, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, seif (contra cost), parcare.

Facilitati camere

Hotelul Australia detine un numar de 25 camere distribuite pe 3 etaje. Toate camerele sunt mobilate traditional, confortabile si luminoase, dotate cu TV prin satelit, balcon, baie proprie, aer condiționat (contra cost), frigider, uscator de par si patuturi pentru copii (la cerere, contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.