Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Astir Beach este un loc perfect pentru a va bucura de relaxare prin serviciile oferite, ospitalitate si atmosfera prietenoasa.

Localizare

Situat în staţiunea Gouves, la 18 km est de Heraklion şi de staţiunile pline de viaţă Herssonisos (10 km) şi Malia (16 km). Aeroportul se află la 15 km de hotel. În imediata apropiere a hotelului sunt multe baruri, taverne, supermarketuri şi magazine. La numai 500 m distanţă de hotel se află o staţie de autobuz. Hotelul a fost construit în anul 1987 şi renovat în 2008.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor restaurant spaţios şi confortabil, bar, lounge - TV, masa de biliard, sală de conferinţe pentru aproximativ 45 de persoane, snackbar, mini market și Wifi gratuit în lobby. Pentru cei care iubesc sportul vor avea la dispoziţie un teren de mini golf, tenis de masă, volei şi badminton. Hotelul dispune de o piscină şi bar la piscină.

Facilitati camere

Cele 164 camere moderne şi confortabile sunt dotate cu baie proprie cu cadă de baie sau duş, telefon cu linie directă, Wifi , aer condiţionat, mini-frigider, TV, uscător de păr, seif şi balcon sau terasă.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.astirbeach.gr) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
CH ( incalzire centralizata )

Locatie