Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEVEN SEAS GRAVEL SELECT(EX.ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER)


Descriere

Descriere: Hotelul este construit pe o suprafata de 30000 mp, a fost deschis in anul 2004 iar ultima renovare s-a facut in anul 2011. Hotelul dispune de 312 camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 1 km distanta fata de orasul Kemer si la 55 km de aeroportul din Antalya.

Plaja: Plaja hotelului este cu pietris si are o lungime de 175 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, TV LCD, telefon, aer conditionat, seif, balcon.

Facilitati generale: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 8 baruri, cafenea, inghetata, programe de animatie, muzica live, discoteca, voley pe plaja, tenis de masa, basket, darts, teren de tenis, mini fotbal, aerobic, biliard, baie turceasca, sauna, piscina interioara, jacuzzi, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, aquapark.
Servicii cu plata: unele restaurante a la carte, bauturile imbuteliate si cele premium, room service, sporturi acvatice, nocturna pentru terenul de tenis, masaj si alte tratamente de intretinere, centru welness, coafor, telefon, fax.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, cinema pentru copii, mini disco, bufet pentru copii in restaurant, piscina pentru copii, loc de joaca.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.alkoclar.com.tr/alkoclar-exclusive-kemer

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie