Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capra


Descriere

Cabana Capra din judetul Arges beneficiaza de una dintre cele mai frumoase si spectaculoase locatii din Romania. Situata pe Transfagarasan, cabana reprezinta o varianta ideala de cazare pentru iubitoriide peisaje montane deosebite.
Complexul ofera posibilitati de petrecere a timpului liber, de organizare a activitatilor de team-building, principala atractie fiind Adventure Park Capra, care ofera 16 ateliere de pod suspendat si activitati de tipul rope-course. Alte atractii din apropiere sunt Lacul Balea la 8 km si Barajul Vidraru la 46 km.
Cabana Capra ofera cazare de 3 stele dispunand de 52 de locuri de cazare in cele 15 camere duble twin, 10 duble cu pat matrimonial si un apartament. Camerele sunt dotate cu baie, cabina de dus, TV, centrala termica automata proprie. Majoritatea camerelor au balcon.
Accesul la internet este gratuit.
Restaurantul cabanei dispune de 60 de locuri si va sta la dispozitie pentru organizare de evenimente. Sala de conferinte dispune de 30 de locuri.
Suplimentar, cabana ofera si terasa cu 60 de locuri,parcare gratuita, bar, drumetii, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.