Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Mini Resort (ex. Chatziandreou hotel)


Descriere

Situat intr-o livada de maslini si aproape de o plaja cu nisip, Hotelul Chatziandreou se afla la 300 de metri de satul Prinos, unde se gasesc taverne, cafe-baruri si magazine. Acesta pune la dispozitie o piscina in aer liber si snack bar la piscina.
Toate camerele de la Chatziandreou au balcon privat, unele cu vedere la piscina, iar altele cu vedere la munte. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si baie cu uscator de par.
Micul dejun si celelalte mese sunt servite zilnic la restaurantul hotelului. Oaspetii pot savura o cafea sau o bautura racoritoare la barul restaurant sau la snack barul de la piscina, care are vedere la piscina si la zona verde care inconjoara hotelul.
In fiecare duminica este organizata o seara greceasca cu gratar. Printre facilitatile disponibile se numara o zona de lounge cu TV si un loc de joaca. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in zonele publice.
Portul Prinos se afla la doar 800 de metri de Hotelul Chatziandreou, iar principalul port din Thassos este la 16 km. Pentru confortul oaspetilor, exista un minimarket la o distanta de 500 de metri si o statie de autobuz in fata proprietatii.
Descriere masa:
Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.