Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dream Palace Thassos


Descriere

Descriere hotel
Inconjurat de dealuri verzi si de gradini bine intretinute, Blue Dream Palace se afla pe malul marii din Tripiti. Facilitatile includ 2 piscine in aer liber si o piscina interioara incalzita, care are si cada cu hidromasaj. Este disponibil si un centru spa.
Blue Dream Palace ofera camere mobilate modern. Acestea au TV cu ecran plat cu canale prin satelit si minibar. Camerele includ si baie privata cu cada si uscator de par. Cele mai multe camere au vedere la mare.
Oaspetii se pot relaxa la piscinele hotelului, unde pot beneficia de sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Se ofera si prosoape de plaja. Palace pune la dispozitie un teren de tenis, sala de gimnastica, sauna si hamam. Printre alte optiuni de agrement oferite de Blue Dream se numara o sala de joaca si un teren de joaca pentru copii. Hotelul organizeaza nopti cu tematica greceasca. La centrul spa sunt disponibile mai multe tratamente de masaj.
Blue Dream are un restaurant principal care serveste mese tip bufet, precum si o taverna la malul marii. Hotelul ofera 2 baruri, dintre care unul este situat langa piscina.
Blue Dream beneficiaza de aer conditionat in intregime si are o receptie cu personal poliglot disponibil nonstop. Oaspetii beneficiaza de acces la internet Wi-Fi disponibil gratuit in intregul hotel.
Camere hotel
Televizor, minibar, baie cu cada, uscator de par.
Facilitati hotel
Piscina interioara, piscina exterioara, hidromasaj, centru Spa, sezlonguri si umbrele la piscina, teren de tenis, sala de gimnastica, sauna, sala cu jocuri, loc de joaca pentru copii, divertisment, restaurant, taverna, bar, bar la piscina, receptie, internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie