Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dream Palace Hotel (Tripiti)


Descriere

Descriere: Hotelul Blue Dream Palace este caracterizat de confortul si ospitalitatea la cele mai inalte standarde. Stilul modern, dar aflat in absoluta armonie cu decorul in care se afla, pe plaja din Tripiti, fac din acesta destinatie un loc perfect pentru vacanta mult visata.
Tip masa: Pensiune completa.
Localizare: Hotelul Blue Dream Palace este localizat la 30 de minute de Limenaria.
Dotari camere: Cele 60 de camere ale hotelului Blue Dream Palace decorate intr-un stil discret, dar modern si confortabil sunt dotate cu: aer conditionat (cu plata), TV satelit, telefon, mini bar, seif (cu plata), uscator de par, balcon; camerele single sunt situate la parter si nu au balcon.
Facilitati hotel: Hotelul Blue Dream Palace dispune de un restaurant, taverna pe plaja, bar la piscina, 2 piscine exterioare, piscina interioara cu jacuzzi, sauna (cu plata), biliard, tenis, tenis de masa, volei pe plaja, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, internet wireless in zonele publice (cu plata).
Facilitati copii: Loc de joaca.
Clasificare agentie: 4*
Website: http://www.bluedreampalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie