Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alea HotelSuites


Descriere

Hotelul Alea este situat pe malul marii, in localitatea Skala Prinou din nord-vestul insulei Thassos, si ofera un centru de fitness si 2 piscine in aer liber. Oaspetii au la dispozitie facilitati spa, precum si acces la WiFi in toate zonele.
Toate unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si balcon. Ofera, de asemenea, cutie de valori si frigider. Fiecare baie proprie este prevazuta cu dus sau cada si uscator de par.
ALEA Suites ofera 3 restaurante si 3 baruri. Restaurantul principal serveste un mic dejun bogat tip bufet in fiecare zi, iar pentru copii sunt disponibile meniuri speciale. Puteti savura mancaruri grecesti la taverna Almyra de pe malul marii.
Alte facilitati de la Hotelul ALEA includ cada cu hidromasaj, hamam si piscina interioara. Este disponibil si un teren de volei pe plaja.
De la ALEA Hotel & Suites oaspetii pot ajunge cu usurinta la un terminal de feribot care face legatura intre insula Thassos si orasul Kavala. Proprietatea ofera parcare gratuita.
Descriere masa:
Demipeniune/ All Incluisve

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.