Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Astir Notos este situat in satul plin de viata Potos. Acest hotel modern, elegant de 4* este situat la doar 250 m de plaja si la aproximativ aceeasi distanta de centrul satului.
Hotelul este format din 29 de camere. Fiecare camera are caracterul ei personal. Diferite culori, mobilier, cada si perdele. Toate camerele sunt dotate cu dotari moderne: aer conditionat, telefon, TV satelit, frigider si balcon. Piscina hotelului are apa dulce, o forma frumoasa de fiord si un jacuzzi gratuit. Prosoapele pentru piscina si plaja sunt disponibile la un mic cost suplimentar. Bucurati-va de bufete delicioase la restaurantul hotelului, oferind o combinatie ideala de gatit grecesc, mediteranean si european, care va satisface toate gusturile. Serviciile de inalta calitate oferite de Asir Notos si atmosfera sa calda si prietenoasa ii vor face pe oaspeti sa se bucure cu adevarat de vacanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie