Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in a 2 a linie, la 300 m de plaja. Aparthotelul "Grand Resort" este format din 3 complexuri aproape de plaja („Crown Fort Club ", „Imperial Fort Club" si "Sea Fort Club”) localizat intre statiunile Sveti Vlas si Elenite. Locatia imbina placut aerul curat de munte cu vederea minunata spre mare. Aparthotelul "Grand Resort" are o intindere de peste 10 hectare, dintre care 3,5 hectare sunt acoperite cu spatii verzi si alte 3 hectare cu terenuri de sport si piscine. Complexul Imperial Fort Club a fost construit in anul 2007.
Capacitate: 15 studiouri si apartamente cu unul si doua dormitoare.
Studio (40 mp): pat dublu sau 2 paturi twin, aer conditionat, TV, kitchinetta, cuptor cu microunde, plita electrica, prajitor de paine, aspirator, frigider, baie cu dus, balcon.
Apartament 1 dormitor (65 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, kitchinetta, cuptor cu microunde, plita electrica, prajitor de paine, aspirator, frigider, baie cu dus, balcon.
Apartament 2 dormitoare (85 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitoare, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, kitchinetta, cuptor cu microunde, plita electrica, prajitor de paine, aspirator, frigider, baie cu dus, balcon.
Facilitati (in tot complexul Grand Resort): 3 restaurante, bar, cafenea, 10 piscine exterioare, 1 piscina cu valuri artificiale, 1 piscina cu jacuzzi, 5 piscine pentru copii cu tobogane, 6 locuri de joaca, animatie, 2 magazine, coafor, manichiura si pedichiura, centru SPA, hammam, sauna, aerobic, gimnastica acvatica, teren de tenis, minifotbal, fitness, minigolf, tenis de masa, biliard, teren de volei, inchiriere bicicleta, jocuri mecanice, biblioteca, internet wireless, schimb valutar, farmacie, cabinet medical, inchiriere seif la receptie (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita).
Pentru copii: piscine cu tobogane, loc de joaca, camera de joaca, animetie, patut pentru copii (contra cost).
GRATUIT: piscine; sezlonguri la piscine; internet wireless, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie