Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAROLINA COMPLEX


Descriere

Hotelul Karolina este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la numai 100 de metri de plaja si la 10 minute de mers pe jos de orasul antic Nessebar. Distanta pana la centrul statiunii - 2 km.
Facilitati
Complexul a fost construit in 2007 si ultima renovat in 2018, 2 blocuri, 8 etaje, 2 lifturi, camere duble, Garsoniere, Apartamente Junior, Apartamente cu un dormitor.
Receptie 24 de ore cu aer conditionat, seifuri de inchiriat, room service, Wi-Fi in zonele comune si in toate camerele, schimb valutar, magazin, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, inchiriere de masini.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.;Ora de verificare: 12:00 a.m.
Camera dubla (max. 2+0), cca. 30 mp, 2 paturi twin, TV LCD plat, Telefon, Aer conditionat, Mocheta, Uscator de par, Baie cu dus, *Minibar, Wi-Fi, mocheta, balcon, cladire centrala
Studio (max 3+1), aprox. 45 mp, 2 paturi twin iar paturile suplimentare sunt fotoliu sau canapea extensibile; Balcon, TV LCD plat, Telefon, Aer Conditionat, Baie cu dus si uscator de par, Wi-Fi , *mini bar; Chicineta: masa cu scaune, prajitor de paine, vesela si tacamuri, ceainic electric, arzatoare electrice, cuptor cu microunde, frigider; podele de teracota. Spatiul se afla in a doua cladire.
Junior Suite (max 2+2), aprox. 45 mp, 2 paturi twin sau pat dublu si canapea extensibila. Balcon, TV LCD plat, Telefon, Wi-Fi, Aer conditionat, *mini bar, Baie cu dus, uscator de par, mocheta; cladire centrala
Apartament cu un dormitor (max.2+2/3+1), aprox. 65 mp, paturi twin sau un pat dublu, pat suplimentar - canapea extensibila, aer conditionat, Wi-Fi, TV LCD plat, telefon, *mini bar, chicineta utilata si zona de luat masa, apartamentul are baie cu dus si uscator de par, balcon. Chicineta: masa cu scaune, prajitor de paine, vesela si tacamuri, ceainic electric, arzatoare electrice, cuptor cu microunde, frigider; podele de teracota. Spatiul se afla in a doua cladire.
*Minibar - incarcare la cerere contra cost suplimentar
Copii|: Sectiunea pentru copii a piscinei, patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurant, tobogane, jocuri electronice.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, terasa la soare cu sezlonguri la etajul doi.
Cu plata: proceduri si tratamente SPA, masaje, salon de infrumusetare, jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca, ingrijire medicala.
Animalele de companie- *Cainii de talie mica de pana la 3 kg sunt acceptati gratuit numai in garsoniere si apartamente cu un dormitor.
Parcare cu taxa - 12 bgn pe zi, locuri limitate

ALL INCLUSIVE 2023

Restaurant principal Karolina
- 07:30-10:00 - Mic dejun, Bufet
- 10:00-10:30 -Mic dejun, Bufet continental
Bauturi / Mic dejun / - cafea, 4 tipuri de ceai, 3 tipuri de sucuri, cacao, cappuccino, lapte cald si rece, bauturi racoritoare, apa.
- 12:30-14:00 Pranz, Bufet
- 18:30-21:00 - Cina , Bufet
Bauturi/Pranz & Cina: 3 tipuri de bauturi racoritoare, apa, apa minerala sifonica, 3 tipuri de sucuri, bere la halba, vin la halba/alb si rosu

- 11:00-23:00 - Pool Bar Bolero - bauturi
- 12:30-14:00 si 18:30-21:00 - Lobby Bar - bauturi
- 15:00-17:00 - Lobby Bar - cafea, produse de patiserie, deserturi dulci, pizza si inghetata
*Bauturi la Baruri: 3 tipuri de bauturi racoritoare, apa, 3 tipuri de cocktail-uri alcoolice, 3 tipuri de cocktail-uri fara alcool, bauturi alcoolice bulgare: menta, mastic, gin, vodca, rom, whisky, coniac, coniac, lichior, draft bere, vin la draft / alb si rosu.

- Cine tematice de doua ori pe saptamana cu preparate din bucataria mediteraneana sau bulgara.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.