Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IZOLA PARADISE


Descriere

Hotel Izola Paradise este situat in Sunny Beach, la 550 m de plaja si la aproximativ 100 m de centrul statiunii.
Facilitati
Izola Paradise 4* este construit in 2004 si renovat ultima data in 2013. Hotelul este format din 2 cladiri - 6 etaje, 7 lifturi. Cazare in 236 unitati (180 camere standard TWN/DBL, 40 camere duble mari si 16 apartamente). Receptie, hol, aer conditionat in zonele comune ale hotelului, restaurant principal, bar de zi langa piscina, Wi-Fi (gratuit), medic (la cerere - extern), spalatorie (contra cost), sala de conferinte (pentru 25 de locuri).
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
Camera twin/dubla standard: aprox. 24 mp, (ocupare max. 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti), paturi twin si fotoliu extensibil (*nu toate camerele duble au fotoliu), aer conditionat centralizat, telefon, TV, mini-frigider , balcon sau terasa mobilata, Wi-Fi (gratuit), baie cu dus, uscator de par. Camerele duble standard sunt cu vedere la piscina/strada.
Camera dubla large: aprox. 34 mp, (Ocupare max. 2+2 copii sau 3 adulti), paturi twin si fotoliu extensibil, aer conditionat centralizat, telefon, TV, mini-frigider, balcon sau terasa mobilata, Wi-Fi (gratuit de contra cost), baie cu dus, uscator de par. Camerele duble mari sunt cu vedere la piscina/strada.
Apartament 1 dormitor: aprox. 40 mp. (Ocuparea max. 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil), apartamentele constau din 2 camere - un dormitor cu living separat prin usa. Dormitorul poate avea paturi twin sau un pat dublu mare, iar in living are un pat obisnuit de o persoana si o canapea extensibila. Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, TV, mini-frigider, balcon sau terasa mobilata, Wi-Fi (gratuit), baie cu dus, uscator de par. Apartamentele sunt cu vedere la strada/la piscina.
2 dintre camerele standard au echipament pentru persoane cu dizabilitati
Nu sunt permise animale de companie in hotel.
Copii: baby cot(contra cost 5 BGN/zi, la cerere, in functie de disponibilitate), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii intr-una dintre piscinele in aer liber, club pentru copii pentru copii intre 4 - 12 ani, animatie pentru copii si mini discoteca (de 6 ori pe saptamana), colt pentru copii.
Cu plata: biliard, masa de fotbal, sala de jocuri video, centru spa, seif la receptie (contra cost 5 BGN/zi), serviciu de spalatorie.
Parcare - parcare nepazita cu locuri de parcare limitate, gratuita.

ALL INCLUSIVE 2023 :
*Programul All Inclusive incepe cu o gustare de dupa-amiaza de la ora 15:00 si se termina cu pranzul.

***Restaurant principal (mediteranean, international, local; stil bufet):
- Mic dejun 07:30 - 10:00 - Bufet rece si calda, gustari, fructe; bauturi - bauturi calde, bauturi racoritoare, apa;
- Pranz 12:00 - 14:00 - Bufet- salate, aperitive, supe, feluri principale, deserturi, fructe;
- Cina 18:00 - 21:00 - Bufet- salate, aperitive, supe, feluri principale, deserturi, fructe;
- Bautura in timpul pranzului si cinei - bauturi calde, bauturi racoritoare, bere la halba, vin;

***Pool Bar:
- Prajituri, prajituri 10:00 - 11:00
- Prajituri, prajituri, fructe, sandviciuri 15:00 - 17:00
- Inghetata 10:00 - 17:00
- Bautura - bauturi alcoolice si nealcoolice locale, cocktailuri, cafea, ceai 10:00-23:00
*Din motive de securitate, nu este permisa sticlarie in zona piscinei! Bauturile de la barul de la piscina sunt servite doar in pahare din PVC.

***Sport si divertisment incluse:
Utilizarea gratuita a 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare la piscine
Sala de fitness, tenis de masa, darts;
Animatie de zi si de seara (de 6 ori pe saptamana);
Wi-Fi in zonele si camerele comune.

*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele de mic dejun, pranz si cina, programul de lucru al barurilor si restaurantelor, precum si preturile serviciilor suplimentare. Pot exista modificari ale serviciilor oferite si ale programului de lucru in sezonul de jos sau din cauza de forta majora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.