Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IVANA PALACE HOTEL


Descriere

Ivana Palace este situat la aproximativ 350 m de plaja si la aproximativ 1 km de centrul orasului Sunny Beach.
Facilitati
Hotel construit in 2004, renovat in 2017, 5 etaje, 3 lifturi, 224 camere.
Receptie, aer conditionat in zone publice, seifuri de inchiriat si birou de schimb valutar la receptie, inchiriere masina, room service, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, internet wireless in zone publice si camere , serviciu de spalatorie, magazine, coafor, salon de infrumusetare, asistenta medicala, sala de conferinte cu 100 locuri. *1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
Camere Duble Superior (max 2+2), cca. 24 mp. 2 paturi obisnuite, unul sau doua paturi suplimentare (canapea extensibila sau pat pliant). Toate au baie cu dus si cada, uscator de par, balcon cu masa si scaune, TV satelit, mini frigider, telefon, aer conditionat, Wi-Fi.
Camere Triple -1 camera,max.2+2,aprox.30 mp, 3 paturi obisnuite, un pat suplimentar.
Toate camerele au: baie cu dus si cada, uscator de par, balcon cu masa si scaune, TV satelit, mini frigider, telefon, aer conditionat, Wi-Fi.
*1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: Patut (gratuit), scaune inalte in restaurant, club pentru copii, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, fitness
Contra cost: coafor, salon de infrumusetare, asistenta medicala, masaj, sauna, jacuzzi, tratamente SPA
Animale de companie
Animalele de companie pot fi acceptate dupa confirmarea prealabila din partea hotelului. Animalele de companie mici de pana la 2 kg sunt acceptate gratuit, mai mult de 2 kg - 15 BGN/zi.
Parcare
Gratuit pentru oaspetii hotelului, nepazite si cu locuri de parcare limitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.