Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hilton Sibiu se afla la 50 de metri de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra in aer liber si ofera acces gratuit la piscina si la centrul Spa. Hotelul asigura unitati de cazare cu aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi si TV prin cablu.
Camerele spatioase au un balcon cu vedere la Muntii Carpati. Hilton Sibiu ofera o piscina interioara, saune si o baie de aburi, baia Cleopatra, camere de relaxare si meditatie, precum si o zona de fitness cu echipament Precor.

Hotelul Hilton are 3 restaurante de inalta clasa: Madrigal pentru micul dejun, restaurantul japonez Teppanyaki si un restaurant traditional romanesc. Micul dejun poate fi comandat prin room-service, la un cost suplimentar.

Hotelul are si un Executive Lounge pentru oaspetii cazati in camere Executive. Lounge-ul serveste mic dejun gratuit, gustari si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei, precum si bauturi si aperitive seara (la anumite ore).

Oaspetii au la dispozitie 2 terenuri de tenis si un salon de coafura. Centrul Spa ofera numeroase terapii holistice.

Hilton Sibiu este la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere si la un cost suplimentar.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.