Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Village


Descriere

Hotelul Mediterranean Village este situat la 1 km de centrul orasului Paralia Katerini chiar pe plaja. Este destinat persoanelor care doresc sa se relaxeze cat si tinerilor dornici de distractie.

Localizare
Hotelul Mediterranean Village este situat la circa 1 km de centrul stațiunii Paralia Katerini, chiar pe plajă. Distanța până la aeroportul din Salonic este de 100 km.

Facilitati hotel
Hotelul oferă turiştilor un restaurant unde oaspeţii pot gusta diferite feluri de mâncare mediteraneene, patiserie, lounge bar, restaurant à la carte, snack bar, baruri la piscină și pe plajă; o zonă de divertisment, club de noapte cu DJ, sală de conferinţă, conexiune internet, magazin, recepţie, spaţiu pentru jocuri, echipă de animație, parcare publică gratuită.Sport și agrement: Centru SPA (piscină interioară cu apă încălzită, saună, jacuzzi, masaje și tratamente corporale și faciale), piscină exterioară în stil lagună cu umbrelele şi şezlongurile, facilități pentru practicarea sporturilor de apă.

Facilitati camere
Cele 176 camere luxoase sunt dotate cu aer condiționat gratuit, baie cu cadă sau duș, papuci de casă, uscător de păr, telefon, TV-satelit, acces internet gratuit, frigider, seif gratuit, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie