Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL


Descriere

Localizare: la 300m de plaja, inconjurat de spatii verzi, cu o vedere panoramica asupra statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul a fost renovat in anul 2013 si se afla la cateva minute de magazine, restaurante si cafenele. Are o cladire cu 14 etaje si 2 lifturi.
Capacitate: 150 camere duble (max 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii).
Facilitati: restaurant principal, gratar - barbeque, pizza bar, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara, piscina interioara, tenis de masa, sala fitness, sah, darts, volei de apă la piscina, fotbal mini, volei si baschet la locul de joacă, aerobic, gimnastica in apa, in timpul zilei animatie sport si jocuri.
Nu se accepta plata cu card, doar numerar.
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati pentru copii: animatie pentru copii ( între orele 10: 00-12: 00 si 15: 00- 17: 00- 6 zile pe saptamana ); loc de joaca pentru pentru copii, piscina pentru copii cu 4 tobogane de apa.
Programul de animatie Copiilor este pentru copii între 4 si 12 ani. Copii neînsotiti sub 4 ani nu sunt permise.
De la 20: 30- 21:00 copii vor fi amuzat într-un discotecă children` s.
Pătuturi într-o cameră gratuit.
Scaune bebelusi in restaurant.
Camerele duble:: pat dublu, canapea extensibila, aer conditionat indivdiual, televizor, frigider, telefon, baie cu dus/cada, feohn, pardoseala - mocheta. Curatenie in camera-zilnic, schimbarea lenjeriei de pat-de 2 ori/saptamana, schimbarea prosoapelor- de 2 ori/saptamana.
Plaja: publica, nisip, sezlonguri si umbrele contra cost. La piscina - sezlonguri si umbrele gratuit.
GRATUIT: accesul la piscine, sezlonguri si umbrele la piscina, WiFi in lobby.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.