Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in centrul statiunii, foarte aproape de plaja. Complet renovat in 2004, complet renovat in 2022-23.
Facilitati
Hotel confortabil, 7 - 9 etaje, 3 lifturi, 268 camere. Lobby Bar, Pool Bar, Piano Bar, Restaurant asiatic Samba, Restaurant mediteranean Azurro cu Bar BBQ pe plaja, Patiserie vieneza. 2 sali de conferinta (pentru 80, 500 locuri), internet wireless pe teritoriul hotelului, schimb valutar, fitness, centru wellness, coafor, salon de infrumusetare, masaje, (medic de garda). Nu exista camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
16 Deluxe Double promo/no balcony aprox. 25 mp, (max.2+0); pat dublu King Size,
Fara balcon, fara pat suplimentar.
151 Deluxe Double standard view aprox. 25 mp, (max.2+1/3+0); Paturi de o persoana de tip german sau pat king size pat dublu, parte a camerei fara canapea extensibila (pat suplimentar).
85 DeluxeDouble Sea view aprox. 23 mp, (max.2+1/3+0); Paturi separate tip german, balcon cu masa si scaune, parte a camerei fara canapea extensibila (pat suplimentar).
6 Deluxe Double superior sea view aprox. 35 m, (min.2+1/max.2+2/3+0); Pat dublu King Size si pat suplimentar/canapea extensibila.
6 Deluxe Junior Suite Sea view aprox. 50 m, (min.2+1/max.2+2/3+0); camere cu decor individual, o camera, pat dublu King Size, pat suplimentar pliant/canapea. 1 baie + 2 WC.
4 Deluxe Apartment with 1bedroom side sea aprox. 65 m, (min.2+1/max.2+2/3+0); Dormitor - pat King Size, pat dublu, pe hol - pat suplimentar/canapea extensibila. Sunt situate la etajul 9. 1 baie + 2 WC. Doar 33 de camere sunt cu paturi twin, toate celelalte camere au pat dublu.
In hotel exista doar 33 de camere cu paturi separate, toate celelalte camere au paturi duble.
9 Family room Deluxe standard - - (min.2+2/3+0/max.4+1); 2 camere duble alaturate cu usa interioara, un dormitor cu pat matrimonial, in alta camera sunt 2 paturi separate, un pat suplimentar - un fotoliu pliant.
7 Family room Deluxe Sea -(min.2+2/3+0/max.4+1); 2 camere duble alaturate cu usa interioara, un dormitor cu pat matrimonial, in alta camera sunt 2 paturi separate, un pat suplimentar - un fotoliu pliant.
Nu exista camere adecvate pentru oaspetii cu dizabilitati.
Copii:
Sectiune pentru copii in piscina exterioara, patut si scaune inalte in restaurant (gratuit), animatie programata/6 zile pe saptamana.
Sport si divertisment
Gratuit: piscine exterioare si interioare, sezlonguri si umbrele langa piscina in aer liber, in functie de disponibilitatea gratuita. Utilizare fitness, zona de relaxare, zona de gheata, dus cu hidromasaj, vestiar.
Sezlonguri si umbrele in zona de plaja din fata Hotelului Admiral, gratuit incepand de la randul 3, socotind de la mare, 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera, in limita disponibilitatii. Randurile 1 si 2 de umbrele cu sezlonguri se platesc pe loc personalului de service.
Serviciul de prosoape de plaja/piscina este oferit gratuit la prezentarea cardului de serviciu. 1 prosop pe zi de persoana pentru piscina. Volei pe plaja, badminton, yoga, boccia/petanque, darts. Animatie: gimnastica acvatica si jocuri de apa.
Cu plata: sauna finlandeza, baie de aburi cu baie turceasca, camera de sare, masaje, coafor, manichiura/pedichiura. Pentru a folosi zona termala este nevoie de o receptie prealabila la receptia centrului SPA (cu cel putin 30 de minute inainte).
Animalele de companie nu se accepta
Parcare: parcare pazita cu plata. Se achita la receptie, pentru oaspetii hotelului.

Admiral Luxury Ultra All inclusive
*Programul incepe in ziua sosirii dupa ora 14:00 cu o gustare de dupa-amiaza.

Restaurantul principal Admiral Bucatarie internationala si locala.
Restaurantul principal ADMIRAL este o varietate bogata de preparate, printre care: salate proaspete, supe, aperitive, feluri principale cu pui, porc, vita si miel, peste, paste, diverse tipuri de paine, bufet dietetic si sanatos, o varietate bogata. de fructe de sezon si un bufet de deserturi (deserturile sunt produse la fata locului in cofetarie).
Cine tematice: de 2 ori pe saptamana (bulgara, mediteraneana)


Mic dejun 07:30 a.m. - 10:00 a.m. Restaurantul principal Admiral.
Mic dejun tarziu 10:00 - 12:00. / Azzurro, un restaurant mediteranean
Pranz: ora 12:30. - 14:30 p.m. Restaurantul principal Admiral.
Cina 18:00 - 21:00. Restaurantul principal Admiral.

Zona pentru SNAKS - Restaurantul Mediteranean AZZURRO:
Gustare de dupa-amiaza 12:00 - 16:00 Azzurro, restaurant mediteranean.
*Pentru mai putin de 50 de persoane, mesele au loc in restaurantul principal.
Pauza de cafea 16:00 - 17:00 Azzurro, restaurant mediteranean/cafea, briose, mici deserturi.

Cofetaria Admiral Viena, program: 08:00 - 02:00
Bauturi ultra all-inclusive de la 11:00 pana la 22:00. - bauturi racoritoare, bauturi calde, apa de trapeza, sucuri, bauturi alcoolice importate si locale, cocktail-uri a la carte, bere bulgareasca la halba, vin la halba.
De la 08:00 - 11:00 si 22:00. pana la ora 02:00 Toate bauturile de la patiseria vieneza sunt supuse unei taxe suplimentare.

Programul DINE AROUND.
Restaurant tip bufet mediteranean AZZURRO

Gustari 12:00 - 16:00

Cina 18:00 - 21:00
Bauturi: apa de trapeza, bauturi racoritoare, sucuri, bauturi calde, bere la halba, vin la halba si bauturi importate de la anumiti producatori.

Lobby Bar, Program: 24/7
24/7 - Bauturi Ultra All-inclusive - bauturi racoritoare, bauturi calde, apa alcalina, sucuri, cafea si ceai; bauturi alcoolice locale, bere la halba si vin; cocktail-uri cu alcool local; Bauturi importate de la anumiti producatori.
1 cina a la carte gratuita - cu rezervare / cu cel putin 1 zi inainte, la fata locului, in restaurantul angajatului.
Asian Samba - Bar & Cina, restaurant asiatic, program: 18:00 - 21:00
Restaurant a la carte cu preparate asiatice - incl. 4 patru meniuri a la carte.
Bauturi Ultra All-inclusive - bauturi racoritoare, bauturi calde, apa de trapeza, sucuri, cafea si ceai; Bauturi alcoolice de import si autohtone ale anumitor producatori, cocktailuri cu continut scazut de alcool, bere la halba, vin la halba (alcool de import - calitate superioara - contra cost).
1 cina a la carte gratuita - este necesara rezervare cu cel putin 1 zi in avans, la fata locului, la restaurantul angajatului.

Cina BBQ
Bauturi Ultra All-inclusive - bauturi racoritoare, bauturi calde, apa de trapeza, sucuri, cafea si ceai; Bauturi alcoolice de import si autohtone ale anumitor producatori, cocktailuri cu continut scazut de alcool, bere la halba, vin la halba (alcool de import - calitate superioara - contra cost).

1 cina a la carte gratuita cu rezervare prealabila cu cel putin 1 zi in avans, la fata locului, intreband un angajat la restaurant, o data pe sejur.

Affair BBQ beach - bar grill pe plaja,
Program: Pranz - 12:30 - 14:30
Gratar pe plaja, adunare la receptie.
Salate si gratar, bauturi - apa minerala, bauturi racoritoare, bere.

PIANO BAR, program: 20:30 - 22:30
Bauturi Ultra All-inclusive - apa alcalina, bauturi calde, bauturi alcoolice importate si locale ale anumitor producatori si bauturi racoritoare, cocktail-uri (a la carte), bere bulgareasca, vin la halba; Bauturi importate - - de inalta calitate - contra cost.
Muzician, 6 zile pe saptamana.

Orar de deschidere a barului de la piscina: 09:00 - 18:00

Bauturi Ultra All-inclusive - cafea si bauturi calde, bauturi racoritoare, sucuri, bere, cocktailuri cu continut scazut de alcool (a la carte); Lichioruri locale si de import, bauturi, bauturi alcoolice de la anumiti producatori si inghetata.
Este posibila modificarea programului de lucru al unitatilor in functie de sezon.

Tortuga Beach Club - A la carte Surf and Turf - Restaurant (cu plata)

Program de lucru: 12:00 - 22:30
Pranzul si cina la restaurantul a la carte Tortuga se platesc suplimentar.
Plata se face pe loc, in unitate.
Selectie a la carte, este necesara rezervare.
Nu exista limita pentru numarul de rezervari.

**Hotelul isi pastreaza dreptul de a modifica orele si locurile programului All-Inclusive despre care oaspetii vor fi informati la sosire.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie