Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat la 300 metri de orasul Icmeler, 8 km de Marmaris si 110 km de aeroportul Dalaman.

Hotelul are 6 etaje, 138 camere duble (18 m2, pentru 2+1 persoane), 50 camere triple (20 m2, pentru 3 persoane), 7 camere familiale (34 m2, pentru 4 persoane), 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati (18 m2, pentru 2 persoane), iar din acestea 79 camere sunt cu vedere la mare, iar 118 camere sunt cu vedere la gradina.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat (minim 15 ore/zi), telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar, pardoseala din gresie, balcon, Tv cu cablu, baie cu cada. Piscina exterioara, piscina pentru copii, 2 lifturi, tobogan de apa, restaurant interior, restaurant exterior, bar la piscina, snack bar (la piscina), loc de joaca pentru copii, mini club (intre 4-12 ani), mini disco, aer conditionat in spatii publice, tv cu cablu in receptie, echipa de animatie, coafor, spalatorie sunt cu plata. Hotelul are plaja privata, cu nisip si pietris, cu o lungime de 100 metri si latime de 40 metri, certificata cu steagul albastru 'Blue Flag', sezlongurile, umbrelele, saltelele, prosoapele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie