Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FORTEZZA BEACH RESORT


Descriere

Acest complex all-inclusive se afla amplasat pe malul Mării Mediterane, fiind locul perfect pentru a va relaxa. Hotelul se află situat la 1 km de Parcul Natural Cubucak, la 18 km de Marmaris, la 15 km de Icmelerl si la 100 km de Aeroportul Dalaman.

Descriere:

Fortezza Beach Resort este unul dintre primele hoteluri din Marmaris, ce si-a deschis portile in anul 1994. Acesta are o pozitie fascinanta, fiind aproape atat de mare, cat si de padurea de pini din Marmaris, oferind turistilor o priveliste uimitoare. Fortezza Beach doreste sa ofere oaspetilor sai cele mai bune servicii si o calitate superioara a conditiilor de cazare. Tocmai din acest motiv, hotelul a fost renovat in anul 2019.

Localizare:

Hotelul se afla la 18 km. de Marmaris si la 100 km. de aeroportul Dalaman.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant international, restaurant grecesc a la carte, restaurant pescaresc, 5 baruri, centru Spa, sauna, masaj, jacuzzi, baie turceasca, pedichiura, tenis de masa, volei pe plaja, gimnastica, polo, tenis, discoteca, animatie, club de copii, 2 piscine pentru copii, Aqua Park, loc de joaca, plaja privata, sezlonguri, umbrele, 13 piscine, gradina cu flori, 2 sali de conferinta, WI-FI.

Facilitati camere:

Camerele standard pun la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: pat dublu / twin, aer conditionat, LCD TV, minibar, telefon, seif, baie cu cada, uscator de par, balcon.

 

Website:

https://fortezzahotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.