Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu o arhitectură impresionantă și o largă paleta de servicii de calitate, Grand Belish devine cu ușurință o destinație ideală pentru cupluri.

Descriere

Cu o arhitectură impresionantă și o largă paleta de servicii de calitate, Grand Belish devine cu ușurință o destinație ideală pentru cupluri.

Localizare

Grand Belish este situat în zona Davutlar la aproximativ 12 km de centrul orasului Kusadasi și la 80 km de aeroportul din Izmir. Se afla chiar pe malul marii, pe plaja privata cu nisip, sezlonguri, prosoape și umbrele gratuite.

Website:

http://www.grandbelish.com

Facilitati hotel

 Grand Belish Hotel dispune de restaurant principal unde se servesc preparate nationale și internaționale. Exista o zona de terasa interioara și în aer liber, inclusiv o parte separata pentru copii. La barul de la piscina exterioara sunt servite sortimente bogate de gustari. La restaurantul A la carte se pot organiza seri de neuitat alaturi de cei dragi cu o vedere spectaculoasa asupra marii.  Centrul Welness si spa ofera baie turceasca, sauna, masaj, un bar cu racoritoare și ceaiuri de plante. În cadrul Hotelului Grand Belish se afla o piscina interioară, sala de fitness, sala de conferinta, mini-club, coafor, market, magazin de suveniruri si fotograf profesional. Echipa de animatie se ocupă de buna dispozitie a oaspetilor pe parcursul zilei, iar seara organizeaza spectacole de animatie, seara turceasca, muzica live, diverse competitii și programe variate pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele au balcon, mini-bar, TV prin satelit, telefon, aer  conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par. Grand Belish Hotel are un total de 177 de camere, impartite în mai multe tipuri: standard, superior, large room și camere pentru persoane cu mobilitate redusa. Camerele sunt recomanfate pentru un maxim de 2 + 1 sau 3 persoane (cu pat suplimentar).

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie