Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAUSTINA HOTEL


Descriere

Hotelul Faustina este situat pe plaja, la 25 km de centrul orasului Kusadasi, in Guzelcamli, la 32 km de Efes, la 110 km de Aeroportul Adnan Menderes si la aproximativ 125 km de Aeroportul Milas din Bodrum.

Plaja privata cu debarcader echipat cu perne pentru plaja.

Cazare : Clasificat la categoria de 4 stele ,Hotel Faustina este amplasat pe 5 etaje deservite de lift si ofera cazare in camere cu balcon mobilat cu o masuta de cafea si 2 scaune, telefon, aer conditionat, TV cu ecran plat, birou, minibar, seif, acces la wi-fi gratuit,incalzire centralizata,baie cu dus sau cada, uscator de par.Camerele au balcon cu vedere la teren tenis,mare, ,piscina.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, plaja privata,camera de bagaje, schimb valutar, serviciu de concierge, piscina in aer liber cu apa proaspata,piscina pentru copii, bar, restaurant, snack bar si bar la piscina, cafenea,gradina, terasa, teren de tenis, mini golf, tenis de masa, billiard, centru Spa, sauna, baie turceasca, sali de conferinta,facilitati persoanelor cu handicap.

Serviciu de masa : Masa poate fi servita in restaurantul propriu.Barul de la piscina serveste bauturi exotice.

Servicii cu plata : serviciu de spalatorie/calcatorie, facilitati de sporturi nautice ,babysitting,transfer de/ la aeroport, inchirieri auto,sauna, masaj,serviciul medical,livrari alimente.

Parcare gratuit in limita disponibilitatii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.