Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB


Descriere

Exista un parc de distractii pentru copii cu varsta pana la 12 ani, precum si un mini-club pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani. Proprietatea are si o piscina incalzita pentru copii cu varsta intre 2 si 6 ani.



Camerele sunt decorate cu gust pentru a crea un cadru confortabil. Toate au balcon sau terasa, iar unele ofera vedere uimitoare la mare.



Restaurantul Nautilus este specializat in preparate din peste si are vedere la mare. Restaurantul La Veranda serveste delicii din bucataria italiana, iar restaurantul principal Sunset ofera arome din bucataria internationala. In plus, va puteti bucura de specialitati chinezesti la restaurantul a la carte. Barurile asigura o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si cocktailuri din fructe.



Centrul spa include o baie turceasca si o sauna pentru relaxare. Oaspetii mai activi au la dispozitie un centru de fitness si un teren de tenis.



Proprietatea se afla la 7 km de centrul orasului Kusadasi, cu diverse restaurante, magazine si baruri populare. Aeroportul zmir Adnan Menderes este situat la 85 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.