Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Media Rotana Dubai


Descriere

Acest hotel de lux oferă 5 localuri care servesc mâncare şi băuturi şi este situat aproape de Dubai Media City şi de Dubai Internet City. ACEST HOTEL SERVESTE ALCOOL!

Localizare

Hotelul Media Rotana se afla la 25 de km de Aeroportul International din Dubai, la 3 km de Mall Emirates si la 4 km de Madinat Jumeirah si Dubai Marina.

Facilitati Hotel

Avand 441 de camere, hotelul dispune de: receptie 24/24, bancomat, centru de afaceri, servicii spalatorie, restaurant, salon, loc pentru fumat, babysitting, parcare auto, schimb valutar, depozitare bagaje, facilitati pentru turistii cu handicap, club de noapte, bar, coffe shop, sali de conferinta si petreceri, bar la piscina, baie cu aburi, club copii, sauna, cada fierbinte, masaj, spa, centru de fitness, piscina exterioara, teren de golf, parcare si wi-fi.

Facilitati Camere

Facilitatile camerelor includ aer conditionat, Tv cu cablu prin satelit, uscator de par, frigider, mini bar si WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.