Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Izvoare

Descriere

Hotel Izvoare Caciulata este cea mai recenta investitie din salba de statiuni valcene, un hotel creat sa poata oferi o oaza de liniste cu aer curat, un loc al intimitatii , gratiei si relaxarii.
Hotel Izvoare Caciulata amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Masivului Cozia , a Parcului Izvoare si a raului Olt, situat la o distanta de 18 km de Rm.Valcea si 80 de km de Sibiu pe DN 7 - E 81,poate fi gazda perfecta in orice anotimp. Primavara va puteti declara sentimente de dragoste in mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteti petrece vacante cu familia facand excursii in statiunile valcene ce beneficiaza de aproape toate formele de relief dispuse in trepte de la nord la sud , toamna puteti admira mantia aramie a padurii sub un soare bland, iar in timpul ierni va puteti bucura de atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert sau de ce nu o partida de ski.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.