Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Casa Wagner este situata chiar in inima orasului vechi din Brasov, in zona pietonala a Pietei Sfatului, cu vedere la celebra Biserica Neagra si la Muntele Tampa.


Proprietatea ofera un cadru istoric si se afla intr-o cladire construita in anul 1477, decorata cu mobilier local realizat manual si cu lucrari de arta de epoca. Toate camerele au fost renovate si remobilate pentru a pastra atmosfera de epoca, dar includ toate dotarile moderne.


Pentru a explora imprejurimile, Casa Wagner va poate ajuta sa inchiriati o bicicleta sau o masina. Printre alte servicii oferite se numara spalatorie si calcatorie, la un cost suplimentar.


Micul dejun bogat tip bufet este servit zilnic in sala confortabila de mic dejun de la etajul 1. In vecinatatea proprietatii veti gasi o serie de pub-uri si restaurante.


Poalele Muntelui Tampa se afla la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul International Bucuresti se afla la 155 km, iar serviciul de transfer poate fi asigurat de catre proprietate, la un cost suplimentar.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.