Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA MUZICA


Descriere



Hotelul Bella Muzica ofera camere si suite si se afla in centrul orasului Brasov, intr-o cladire din secolul XVI, renovata in stil neoclasic. Restaurantul proprietatii serveste mancaruri mexicane, maghiare si romanesti. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in toata proprietatea.


Bella Muzica pune la dispozitie camere si suite spatioase, luminoase, cu aer conditionat si TV cu ecran plat. Fiecare camera are minibar. Fierbator electric este disponibil la cerere. Baile private sunt dotate cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele unitati de cazare includ living.


Hotelul ofera receptie deschisa non-stop si depozit de bagaje gratuit. Puteti sa va relaxati la bar sau in gradina proprietatii. Oaspetii beneficiaza de 8 locuri de parcare privata, cu plata, situate la doar 300 de metri de proprietate, oferite la cerere si in functie de disponibilitate.


Cea mai apropiata statie de autobuz, Livada Postei, se afla la 600 de metri de proprietate. Gara este la 4 km de Hotelul Bella Muzica, iar telecabina Tampa se afla la 2,5 km. Renumita statiune de schi Poiana Brasov este la 12,5 km.


Biserica Neagra si Turnul Alb sunt la mai putin de 200 de metri de proprietate. Parcul Nicolae Titulescu se afla la 850 de metri de Hotelul Bella Muzica.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.