Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Armatti inseamna confort Si funcionalitate.Aceasta este contribuia noastra pentru o afacere puternica. Consideram carelaiile in mediul afacerilor sunt la fel de importante ca oamenii ce leconduc. Astfel misiunea noastra este sa devenim partenerul de incredere pentruun business de succes. Satisfacia oaspeilor notri este data de felul princare ne aratam constant devotamentul: serviciile ireproabile fara cusur, implicareaactiva in dezvoltarea sanatoasa a business-urilor pe care acetia le reprezintai loialitatea faa de toi oamenii de afaceri pe care ajungem sa iicunoatem.Impreuna suntem Business United.

Armatti este situat exact in centrul vechi alBraovului, in vecinatatea celor mai faimoase locaii ale oraului.Estelocalizat langa Parcul Central, aproape de Cetatea Braovului i la 5 minute dePiaa Sfatului. Aici se gasesc cele mai diverse opiuni culinare in numeroaselerestaurante, cafenele i pub-uri din apropierea strazii Republicii. Oaspeiinotri au acces direct la zona cea mai activa dintre zidurile oraului. Pentrua va satisface dorina de cumparaturi, in apropierea hotelului nostru se aflacel mai mare bulevard comercial al oraului.

HotelulArmatti este amplasat in spaiul modificat al unei cladiri ultracentrale pentrucare am meninut forma i am redefinit funcionalitatea.Am imbunatait structura pentru a crea spaii largi i luminoase i amrestaurat faada pastrand linia arhitecturala a cladirilor din vecinatate.Interiorul este conturat de linii i forme bine definite ce asigura un parcursorganic in interiorul hotelului.

Am modificat curtea interioarapentru a putea cuprinde pana la 15 locuri de parcare cu acces rapid din zona derecepie i din holul hotelului. Spaiile destinate parcarii sunt supravegheatevideo, intimitatea oferita de curtea hotelului fiind intregita de sigurana .

Capacitateade cazare a Hotelului Armatti :
- 7 duble standard matrimoniale
- 9 duble superioare matrimoniale-4 duble superioare twin
-2 executive twin
-6 camere executive matrimoniale-2 Junior Suite

Fiecare din cele 30 de camere alehotelului este amenajata pentru a indeplini cele doua funcii imperative uneigazduiri ideale: confortul i ergonomia. Spaiile dumneavoastra personale aufost concepute pe un stil hibrid intre dormitor i birou, cu geamuri mari cepermit patrunderea luminii naturale intreaga zi i care in zumzetul orauluiafara in timpul nopii. Camerele Armatti, alaturi de dotarile fiecareia :internet de mare viteza, birou, fier si masa de calcat, espresor, fierbatorelectric, minibar, Smart TV, wake-up call, climatizare pe 4 cai, uscator depar, pat suplimentar, acces cartela, garanteaza ederi placute i productive.Minibarul din camera este dotat cu o varietate de bauturi, cipsuri i dulciuri.Fiecare camera a hotelului are in dotare un miniseif electronic care se afla indulap.In toate camerele hotelului sunt disponibile telefoane cu linie directainternaionala.

In restaurantul nostru, miculdejun este pregatit i servit in concordana cu cele mai inalte standardeinternaionale de calitate i igiena. Micul dejun (bufet suedez) se servete inSalonul de Mic Dejun aflat la etajul al treilea al hotelului, intre orele 07:00 - 10:00 a.m., in timpul saptamanii i 08:00 a.m. - 11.00 a.m., sambata iduminica.

Prezentarea video a produsului Armatti este disponibila pe urmatorul link:
http://www.videoguide.ro/hotel-armatti-brasov.html


Camerastandard matrimoniala

Camera dubla (20 m2), camera cu decorelegant, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer conditionat cu 4 trepte deturatie, WiFi gratuit, aparat espresso, aparat de ceai, seif in camera, birou,minibar, articole de toaleta gratuite, uscator de par, fier de calcat cu masade calcat, camera de nefumatori.

Camerasuperioara matrimoniala

Camera dubla (25 m2), camera cu decorelegant, vedere la munte, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale princablu, WiFi gratuit, birou, minibar, articole de toaleta gratuite, aparat deceai, aparat expresso, fier de calcat cu masa de calcat, uscator de par, seifin camera, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori


Camera superioara twin

Camera twin (25m2), cameracu decor elegant, vedere la munte, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canaleprin cablu, WiFi gratuit, birou, minibar, aparat de ceai, aparat expresso,articole de toaleta gratuite, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat,minibar, seif in camera, aer conditionat cu 4 treptede turatie, camera de nefumatori


Cameraexecutive matrimoniala

Camera spatioasa (30m2), unele dintre ele cu balcon (doua camere cu balcon), cu decor elegant,vedere la munte, vedere la oras, zona de relaxare, TV cu ecran plat mare cucanale prin cablu, WiFi gratuit, birou, minibar, articole de toaleta gratuite,uscator de par, fier de calcat si masa de calcat, , aparat de ceai, aparat expresso , seif in camera, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori


Camera executiva twin

Camera spatioasa (30m2) cu decor elegant, vedere la munte,vedere la oras, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFigratuit, birou, minibar, articole de toaleta gratuite, uscator de par si fierde calcat cu masa de calcat, aparat de ceai, aparat expresso, seif in camera, aerconditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori,


Junior suite

Camera spatioasa (40m2), vedere la oras, zona de relaxare, canapea extensibila, TV cu ecran platprin cablu, WiFi gratuit, aparat de ceai, aparat expresso, fier de calcat cumasa de calcat, birou, minibar, uscator de par, seif in camera, articole detoaleta gratuite, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori


Diverse:
Late check-out interval 12.00 - 15.00 la 25 euro pe camera
Early check-in interval 12.00 - 15.00 la 25 euro pe camera
Parcare in limita locurilor disponibile la 10 euro pe zi pe autoturism si 5 euro pe zi pe motocicleta
Capacitate maxima camere:
Camera standar - 2
Camera superioara matrimoniala sau twin - 2
Camera executiva matrimoniala sau twin - 2 + 1 copil
Junior suite: 2 + 2 copii
Politica copii:
Copii pot fi cazati numai in camera executiva matriminiala, executiva twin sau junior suite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.