Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Royale Apartment Complex


Descriere

Localizare: Complexul de apartamente Grand Royale este situat la aproximativ 600 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2011, un bloc, 5 etaje, 2 lifturi, total 74 unitati.
6 Studiouri max. 2 adulti+1copil), aprox. dimensiune 40-45 mp. - pat dublu, iar patul suplimentar este o canapea extensibila.
52 apartamente cu 1 dormitor (max.3 adulti si 1 copil), aprox. 50-55 mp. - pat dublu in dormitor si canapea dubla extensibila in living.
16 apartamente cu 2 dormitoare (max. 5 adulti si 1 copil), apox 75-80 mp, doua dormitoare (unul cu pat matrimonial si celalalt cu paturi twin) si un living cu canapea dubla extensibila.
Toate unitatile au balcon, incalzire individuala, chicineta (cuptor cu microunde, ceainic, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea/), TV prin satelit, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (gratuit), parchet/pardoseala cu gresie, baie cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie.
Va rugam sa retineti ca nu este permis gatitul in studiouri/apartamente.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune.
Facilitati: Receptie, seif (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), depozit pentru echipamentele proprii (gratuit), lobby bar, bar de zi, restaurant principal , restaurant a-la-cart, sala de jocuri, sala de conferinte (capacitate pana la 150 de locuri).
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurante, sectiune pentru copii a piscinei, babysitting (la cerere, contra cost), club pentru copii (gratuit), loc de joaca pentru copii in aer liber (gratuit).
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare cu apa partial minerala, baie de aburi, fitness, sauna finlandeza, sauna aromatica, club pentru copii, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a teleschiului, acces la internet.
Contra cost: tratamente SPA, masaj, jacuzzi, baie turceasca, biliard, tenis de masa, darts, jocuri electronice.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcare gratuita nepazita (spatiu limitat).

Tariful include: utilizarea gratuita a piscinei interioare, bai de aburi, fitness, sauna aromatica, sauna, parcare nepazita (in functie de disponibilitate), club copii, depozit schi pentru echipament propriu, transfer la statia de teleschi in perioada 24.12-31.03, internet wi-fi.

*Tariful pentru perioada 23.12-03.01 este in Demipensiune.
*Demipensiune (valabil pentru 01.12-22.12 si 04.01-08.04) - 15,00 Euro/adult /zi; 7,50 Euro/copil (3-12,99)/ zi. copil (3-12,99)

*Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 85,00 Euro/adult ; 45,00 Euro/ copil (3-12,99)

Pentru anularea rezervariilor cu reducere Early Booking se percepe 50%, indiferent de ora anularii.
Rezervarile efectuate pana in 15.12.2022, pentru perioada 04.01-08.04.2023 se pot face CU sau FARA reducere Early Booking. (Va rugam sa specificati cand faceti o rezervare)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.