Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Bansko


Descriere

Localizare: Grand Hotel Bansko este situat la aproximativ 300 m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 1,5 km de statia de jos a telegondolei.
Cazare: Construita in 2008, ultima renovata in 2018, camere renovate in 2018, 3 blocuri, 4 etaje, 4 lifturi, 207 unitati.
Camere duble (max. 2ad) - aprox. 25 mp, pat dublu sau paturi twin, fara posibilitate de pat suplimentar.
Camere duble Deluxe (max 2ad+1ch pana la 5.99 ani) - un pat dublu, cu sau fara 1 pat suplimentar; aprox. 35 mp, mai spatios decat camerele duble standard, patul suplimentar este fotoliu extensibil. Unele dintre camerele deluxe nu au fotoliu extensibil.
Camera dubla Executive (max 2ad) - pat dublu, fara posibilitate de pat suplimentar.
Apartament cu 1 dormitor (3ad+1ch 0-5,99 sau 2ad+2ch pana la 11.99) - aprox. 60 mp, este format dintr-un dormitor cu un pat dublu si un living camera cu canapea dubla extensibila, chicineta (fara echipament de bucatarie).
Apartamente cu 2 dormitoare (max. 5ad+1ch) - aprox. 80 mp, doua dormitoare cu un pat matrimonial in fiecare dintre ele si un living cu canapea extensibila. Exista un blat de bucatarie, dar nu exista echipamente de lucru pentru chicineta.
*Seif in fiecare camera gratuit
Toate unitatile au incalzire centrala sau individuala, TV prin satelit, telefon, Wi-Fi (gratuit), minibar (contra cost), mocheta, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, halate de baie si papuci, ceainic. Unele unitati au balcon.
Pensiune: Demipensiune Micul dejun si cina sunt tip bufet (ora de iarna)
All Inclusive este oferit numai in sezonul de vara.
Facilitati: Receptie, room service, Wi-Fi in zonele publice si in camere (gratuit), magazine, depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), restaurant, lounge bar, lobby bar, bar la piscina, conferinta sau sala de bal (capacitate pana la 300 de locuri; dimensiune aprox. 750 mp), doctor la garda, centru SPA - piscina acvatonic noua, sauna cu sare, sauna panoramica, sauna aromatica, sauna bio, sauna finlandeza, baie de aburi, hamman, piscina de soc si centrul de fitness Pulse.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, babysitting (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: Utilizarea saunei finlandeze, a saunei cu sare, a saunei aromatice, a baii de aburi, a hamamului, a jacuzzi, a camerelor de relaxare, acces la piscina interioara acvatonic, piscina pentru copii, centru de fitness, depozit pentru echipamente de schi, transfer la statia de jos a telegondola si inapoi conform programului hotelului.
Contra cost: masaj, baie turceasca, tratamente SPA, jocuri electronice etc.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcare exterioara - in fata hotelului contra cost, in spatele hotelului - gratuit
Site-ul web al hotelului: www.grandhotelbansko.bg

Tariful include: cazare, mic dejun, cina, folosirea gratuita asauna finlandeza, sauna cu sare, sauna cu aroma, baie de aburi, hamam, jacuzzi, camere de relaxare; acces la piscina interioara Aquatonik, piscina pentru copii si centrul de fitness.depozit pentru echipament de schi, transfer la statia de jos a teleschiului si inapoi conform programului hotelului.

Pachetul HB+ include:
24/7 - Snack Lounge bar - gustari, gustari calde si reci, fructe de sezon, sandvisuri, pizza, prajituri mici, muraturi, bufet dulci cu deserturi de casa, sectiunea dietetica, cafea, ceai, sucuri
Mic dejun (bufet): cafea, ceai, sucuri; Cina (bufet): cafea, ceai, sucuri
SPA si centrul de fitness fac parte din cladirea principala.
Check-in: dupa ora 15:00; Check-out: pana la ora 12:00

Cina de Craciun inclusa in pret (obligatoriu) - 30,00 Euro adult /15,00 Euro copil (6-11,99) / copil (0-5,99) - gratuit
Cina de Revelion in restaurantul principal inclusa in pret (obligatoriu) - 85,00 Euro adult / 40,00 Euro copil (6-11,99) / copil (0-5,99) - gratuit

*Supliment pentru o camera/apartament cu balcon - 20,00 Euro pe unitate pe sejur (in functie de disponibilitatea hotelului si confirmare).
*Parcare pazita - 5,00 euro pe masina pe zi. (in functie de disponibilitatea hotelului si de confirmare).
*Supliment pentru un anumit numar de camera - 15,00 Euro pe unitate pe noapte (in functie de disponibilitatea hotelului si de confirmare).
*Supliment pentru un Executive room cu jacuzzi - 50 Euro pe unitate pe noapte (in functie de disponibilitatea hotelului si de confirmare).

Anularea gratuita a rezervarilor cu reducere Early Booking nu este posibila!.
Modificari ale rezervarilor cu Early Booking inainte de termenul limita de plata - sunt posibile modificari de nume/camera cu refacturarea diferentei de prag de Early Booking), modificarea numarului de nopti NU este posibila.
Plata finala a rezervarilor Early Booking - cu cel putin 33 de zile inainte de sosire pentru perioada 23.12-02.01 si cu cel putin 17 zile inainte de sosire pentru restul perioadelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.