Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: aparthotelul este localizat la 100m fata de statia de telegondola. A fost construit in anul 2008 si renovat in anul 2010.
Capacitate: o cladire de 4 etaje cu 48 Apartamente 1 dormitor, 5 Apartamente 2 dormitoare.
Facilitati: piscina interioara, centru wellness, salon de infrumusetare, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, manicure, pedicure, restaurant, bar, mehana, pivnita de vinuri, lift, seif la receptie, internet wireless (in lobby), magazin, bancomat, birou rent-a-car, room service, jocuri mecanice, depozit echipamente ski si snowboard, scoala de ski si snowboard, inchiriere sanii, centru de business cu echipament, parcare si garaj (contra cost, in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva / garanta din agentie).
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, baysitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Nu este permis accesul cu animale de companie!

Apartament 1 dormitor (70 mp): pat matrimonial, canapea extensibila, kitchineta, ceainic electric, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, fier de calcat, aspirator, incalzire, seif, TV, radio, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, vedere la partii / munte, podeaua este acoperita cu mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie