Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul hotelier "Emerald" este situat chiar vis-a-vis de hotelul "Kempinski Grand Arena", la 300m de statia de plecare a telegondolei principale si la 20 minute de mers pe jos de centrul orasului Bansko.
Hotelul are cinci nivele oferind 52 camere standard, 25 camere de familie; 45 apartamente cu 1 dormitor si 10 apartamente cu 2 dormitoare. Aproape toate camerele au balcon cu vedere la Muntii Pirin sau la parcul statiunii Bansko (Camerele se distribuie la receptie in ziua sosirii, in functie de disponibilitate)
Toate camerele sunt dotate cu incalzire centrala; telefon; TV cu programe prin satelit; mini-bar; baie cu cada si uscator de par.
Camerele Standard(40mp): dormitor cu paturi Twin
Camerele Family: un dormitor cu paturi Twin si paturi supraetajate; o chicineta; o zona de relaxare separata cu o canapea. 
Apartamentele (60-70mp)
: cu 1 sau 2 dormitoare cu paturi Twin; living cu o canapea si chicineta.

Half Board + All drinks = mic-dejun bogat si cina tip bufet in cadrul restaurantului; bauturi oferite la mic-dejun(intre orele 08:00-10:00): apa plata, suc , bauturi calde; bauturi oferite la cina(intre orele 18:00-20:00): apa, sucuri, bauturi calde, vin la pahar; bauturi in cadrul Lobby Bar (deschis zilnic intre 10:00-22:00): bauturi calde, sucuri, bere draft si vin la pahar, bauturi alcoolice locale.Receptie 24 ore; room service; curatenie zilnica; schimbarea prosoapelor zilnica; schimbarea lenjeriei de 2 ori/saptamana.


TARIFUL include:

Acces la sauna, baie de aburi, jacuzzi, piscina interioara, fitness

Cina de ANUL NOU este obligatorie!


un restaurant; un Lobby Bar; seifuri la receptie; lifturi; centru de afaceri; conexiune la internet WiFi; sala de jocuri; biliard; darts; magazin; spatiu pentru depozitarea echipamentelor de schi; parcare; spalatorie si curatatorie; facilitati pentru persoane cu handicap.
piscina interioara in cadrul centrului Spa
centru Spa cu fitness, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, masaj, solar, salon de infrumusetare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Baie cu aburi
Business Center
Camera cu TV
Facilitati pentru persoanele cu handicap
Fitness
Incalzire centrala
Jacuzzi
lift
Massage
Mini Bar
Piscina interioara
Plimbare cu poneiul
Receptie 24/24
Room Service
Salon infrumusetare
Sauna
SOLAR
Spalatorie
Uscator de par in baie

Locatie