Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: 300m fata de statia de telegondola, 800m fata de centrul orasului.
Capacitate: 15 camere duble, 44 apartamente cu 1 dormitor, 6 apartamente 2 dormitoare. Este format din 2 corpuri de hotel, aripa B cu apartamente cu 1 dormitor este situata vis-a-vis de corpul principal, la 8 m distanta. Oaspetii din corpul B pot folosi toate facilitatile din corpul principal.
Facilitati: centru SPA, piscina interioara, baie de aburi, jacuzzi, sauna, solar, masaj, aromaterapie, fantana de gheata, laconium, fitness, restaurant, lobby bar, 3 sali de conferinta cu acces la internet, transport pana la / de la statia de telegondola
Camerele duble (max 2+1 pers): aer conditionat, TV, telefon, mini bar, uscator de par, baie cu dus.
Apartamentele 1 dormitor (max 2+2 pers): 1 dormitor si 1 living, aer conditionat, TV, telefon, mini bar, uscator de par, baie cu dus.
Apartamentele 2 dormitoare (max 4+2 pers): 2 dormitoare si 1 living, aer conditionat, TV, telefon, mini bar, uscator de par, 2 bai cu dus.
GRATUIT: piscina interioara, baie de aburi, sauna, jacuzzi, dus tropical, baie aromatica, conexiune la internet, depozit echipamente ski, shuttle bus pana la/de la statia de gondola.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie