Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE


Descriere

Construit in anul 1985, suprafata totala este de 97.000 mp.

Descriere

Ultima renovare a avut loc in anul 2016.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Goynuk, la 6 km de centrul statiunii Kemer si la 46 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Ultra all inclusive - bauturi si dulciuri la sosire, servicii de masa 24h in anumite restaurante, bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, gustari dupa-amiaza, ceai, cafea, prajituri, gustari la miezul noptii, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata intre anumite ore, suc din fructe proaspete pentru micul dejun. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale din import, bauturile imbuteliate, sucurile proaspete din fructe, bauturile energizante, room service, narghileaua, restaurant A'la Carte cu rezervare in prealabil.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurant A'la Carte - pescaresc, gustari la barul de pe plaja, Vitamin si lobby bar, Disco club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, zona de magazine, telefon, fax, jocuri pe calculator si internet cafe, coafor. Conexiunea la internet Wi-Fi (viteza joasa) este gratuita in zonele publice si in camere.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private pe plaja sunt cu rezervare in avans si contra cost.

Sport si divertisment: piscine in aer liber pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, mini fotbal, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, masaj, centru Thalasso & SPA, cursuri de scufundari.

Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara, petreceri pe plaja; Mini club pentru copii cu varste intre 04 - 11 de ani cu programe diversificate, loc de joaca, mini Disco seara, mini Fan Fair.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 442 camere repartizate in cladiri cu trei etaje si in doua bungalow-uri independente cu cate doua etaje: camere Garden (26mp, un dormitor cu pat matrimonial + sofa, o baie, max 2+1pax), camere Garden Suit (31 mp, localizate in bungalow-uri, un living cu doua sofa, un dormitor cu pat matrimonial, exista unsa intre ele, o baie, max.4pax), camere Kimeros standard (26 mp, in cladirea cu trei etaje, un dormitor cu paturi twin + un pat rabatabil, o baie, max.2+1pax), camere Kimeros Family (33 mp, localizate in cladirea cu trei etaje, doua dormitoare cu pat matrimonial, altul cu paturi twin, cu usa intre ele, o baie, max.4pax). Toate camerele au baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini-bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif, gresie, LED TV cu programe prin satelit si canale de muzica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie