Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GORSKA FEYA (UYUT) - ECONOMY


Descriere

Localizare: vilele Uyut fac parte din complexul Gorska Feya, o zona frumoasa si linistita, aflata in imediata vecinatate a rezervatiei naturale Baltata.
Vile: 15 vile Uyut, fiecare avand cate 4 camere cu intrari separate si veranda decorata cu scaune si masa. Acestea au in dotare: 2 paturi cu posibilitate de pat suplimentar, noptiera, masuta, baie proprie cu toaleta si dus, veranda, podeaua este acoperita cu gresie. Frigiderul se poate inchiria contra cost.
Facilitati: piscina exterioara, tobogan pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, perete pentru escalada pentru copii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie). Servicii contra cost: sala de animatie cu karaoke si proiector, teatru de vara, club pentru copii Arts & Crafts, Restaurant, cafenea, baie ruseasca, BBQ. Langa complex se afla o statie de autobus, statie pentru mini-trenulet, oficiu postal.
.Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Conditii parcare - sezon 2017:
GRATUITA: pentru stationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationare indelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea “Lazur” situata in zona nordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal).
CONTRA COST: 10 BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune) – pentru un loc in imediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avans sau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecare intrare/iesire) – pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fata locului); 5 BGN/masina/zi – pentru un loc de parcare in statia de autobuz situata langa intrarea in Albena.
Info: Locurile de parcare se aloca in functie de disponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.
GRATUIT: piscina exterioara cu jacuzzi (la complex Brigantina), acces la teren de sport multifunctional (fotbal, volei, baschet, badminton, tenis, etc - echipamentele nu sunt incluse!), 3 locuri de joaca pentru copii, perete de escalada pentru copii (la complex Brigantina), conexiune WiFi (1 Mbps), umbrela mobila intr-o zona special amenajata pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie