Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Blue Dream Palace este situat in cea mai rafinata regiune din Thassos, deoarece este construit pe minunata plaja Tripiti din Limenaria. Acest hotel este renumit pentru nivelul exceptional de servicii, precum si pentru facilitatile sale de catering si recreere. Combina luxul armonios discret si calitatea autentica.
Hotelul functioneaza de la mijlocul lunii aprilie pana la mijlocul lunii octombrie. Complexul hotelier este construit in asa fel incat toate camerele sa aiba vedere la mare. Blue Dream Palace dispune de asemenea de o piscina infinita, o piscina pentru copii, o piscina interioara cu jacuzzi, un bar pe plaja, un bar la piscina si 2 locuri de joaca. La piscina principala si la barul de pe plaja exista sezlonguri, umbrele si prosoape. Piscina este deschisa toata ziua. Hotelul ofera, de asemenea, urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24 de ore, room service 24 de ore, hol cu TV, lobby bar, servicii de spalatorie si calcatorie, 2 lifturi, sezlonguri si umbrele pe plaja, zone publice cu aer conditionat, personal multilingv, parcare privata, camera pentru bagaje, wi-fi, colt de internet, camera de joaca, minimarket si sala de sedinte. Swan Spa ofera tratamente uimitoare de vindecare si intinerire pentru fata si corp, folosind numai cosmetice Germaine de Capuccini, una dintre cele mai recunoscute companii de ingrijire a pielii din Europa. De asemenea, puteti beneficia de o baie de aburi, hamam sau tratamente de masaj. Hotelul ofera o sala foarte mare, complet utilata, precum si personal profesionist, pentru a asigura succesul fiecarui eveniment social. Poate satisface si indeplini cererile de nunti, botezuri si intalniri de club/scoala/grup. Hotelul garanteaza, de asemenea, organizarea de succes a conferintelor si seminariilor, deoarece acestea ofera un echipament digital complet audio-vizual.
Nota:
-Camerele tip Deluxe din Blue Dream sunt renovate.
-Serviciile Swan Spa si ale Hive Water Park Hive sunt la un cost suplimentar.
-In zona de plaja, sezlongurile si foisoarele sunt la un cost suplimentar.
-De asemenea, exista sezlonguri gratuite pentru clientii hotelului in zona piscinei. Cu toate acestea, cele gratuite sunt sezlongurile standard, exista si mai multe tipuri de sezlonguri si lounges disponibile cu cost suplimentar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie