Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danai Hotel Spa


Descriere

Hotelul Danai este situat in statiunea Olympic Beach, la 400 de metri de plaja.
Hotelul ofera cazare in 40 de camere duble superior, 6 camere VIP si 1 camera interconectanta. Toate camerele au in dotare: incalzire/aer conditionat & clima cu reglare individuala, telefon, TV satelit cu 200 de canale, minibar, feon, seif, grup sanitar propriu, internet wi-fi si balcon. Hotelul dispune de 2 camere speciale pentru persoane cu dizabilitati.
Hotelul a fost finalizat in 2010, fiind unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe coasta Pieriei. Hotelul ofera lux, eleganta, conditii deosebite de cazare si facilitati deosebite si modern si este deschis din aprilie pana in decembrie. Hotelul dispune de: piscina exterioara, centru SPA, restaurant, restaurant a la carte, bar, salon de mic dejun, sala de conferinte, sala de festivitati, spalatorie, lift, acces internet, sezlonguri si umbrele la piscina, baby sitting (la cerere), sala de fitness, scuba diving (la cerere) si parcare. Centru Spa: masaj, sauna, jacuzzi cu apa incalzita la 31 de grade si sala de fitness.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie