Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Jardin Tropical se afla in statiunea Costa Adeje, avand o vedere spectaculoasa la Oceanul Atlantic si la insula La Gomera. Hotelul este situat la numai 17 km de Aeroportul Tenerife Sur. Parcul Aqualand se afla la 5 minute de mers cu masina.
Dotari camere: hotelul este alcatuit dintr-un corp de 5 etaje si dispune de: 387 camere duble standard, 19 camere family, 31 camere junior suite, 9 suite. Camerele sunt renovate si decorate intr-un stil modern si elegant avand vedere spre gradini sau spre mare. Camerele standard au o suprafata de aproximativ 32 mp, minibar, televizor LCD, seif, baie, uscator de par, halate, aer conditionat, balcon
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant pescaresc a la carte, 5 baruri, terasa, piscina acoperita, cu incalzire, club de plaja pe malul marii, cu piscina exterioara cu apa de mare, umbrelute si sezlonguri, coafor, magazin, program de animatie, tenis de masa, biliard, inchiriere de biciclete, sporturi acvatice pe plaja, club de tenis la 300 m de hotel Facilitatile de lux includ un centru de wellness si spa inconjurat de 12.000 mp de gradini tropicale. Oaspetii au la dispozitie masaje si tratamente de infrumusetare, sauna, cada cu hidromasaj, masaj si sala de gimnastica.
Facilitati pentru copii: piscina, baby-sitter (contra cost), mini-club
Plaja: publica cu nisip (Playa Torviscas). Umbrele, sezlonguri contra cost
Pagina web: http://www.jardin-tropical.com/all/
Tip masa: mic dejun / demipensiune/ pensiune completa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie