Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Grand Hotel El Mirador - Adults Only


Descriere

Hotelul Iberostar Grand Hotel El Mirador este alegerea perfecta pentru cei care iubesc luxul si serviciile de calitate.Facilitati camere
Proprietatea pune la dispoziţie suite Junior elegante cu balcon sau terasă mobilată. Unele dintre acestea oferă vedere la Oceanul Atlantic. Accesul la Wi-Fi de mare viteză este gratuit în întreaga proprietate. Camerele spațioase de la Iberostar Grand Hotel El Mirador sunt decorate în stil colonial și au pat cu baldachin. Oferă, de asemenea, dressing separat și canapea extensibilă, grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat, seif si minibar, tv-satelit, telefon cu linie directa.

Facilitati hotel
Hotelul face parte din categoria de hoteluri de lux, situat pe frumoasele plaje din Tenerife si ofera numeroase facilitati fiind astfel recunoscut pentru calitatea serviciilor si a design-ului deosebit. Ofera un centru spa unic (masaj cu pietre vulcanice sau cromoterapie) si o priveliste deosebita, din orice unghi se poate privi din interiorul hotelului catre apa cristalina de la tarmul Playa del Duque. Acest hotel ofera asadar numeroase facilitati pentru o vacanta superba si amintiri memorabile in cel mai confortabil cadru cu putinta: acces imediat la plaja, terasa la soare, gradina, bar la piscina, prosoape de piscina, onsen (baie termala), piscina in aer liber cu apă dulce încălzită ce înconjoară clădirea principală, cada cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, spa & centru wellness, solar, sala de fitness, sauna, organizator evenimente ocazii speciale, mini golf, snorkelling, squash, scufundari, inchiriere biciclete, windsurfing, camera de jocuri, pescuit, teren de golf (la 3 km), teren de tenis, restaurant (meniuri cu diete speciale la cerere), snack bar, mic dejun in camera, bar, internet gratuit disponibil in intreaga cladire, parcare gratuita, check-in/check-out privat/express, serviciu de concierge, camera de bagaje,serviciu de vanzare bilete, birou de turism,receptie 24h, serviciu zilnic de menaj, serviciu calcatorie, curatatorie chimica, spalatorie, sali de conferinte/petreceri, fax/copiator, lounge/camera cu Tv, transfer aeroport, zona pentru nefumatori, aer conditonat, camere cu facilitati antialergice, incalzire, camere izolate fonic, inchirieri auto, seif, lift, suita nuptiala, facilitati Vip in camera, barbier/saon de infrumusetare, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, camere pentru nefumatori, room service. Bufet-restaurantul principal al Hotelului El Mirador servește mâncăruri din insulele Canare şi preparate internaționale. De asemenea, proprietatea oferă un restaurant la piscină, restaurantul gourmet El Cenador și barul La Tosca, care organizează seri cu muzică de pian live.

Localizare
Boutique-hotelul Iberostar Grand El Mirador se afla intr-o zona preferentiala din Costa Adeje, langa renumita plaja Duque. Această proprietate se gaseste la doar 1 minut de mers pe jos față de plajă si este destinat exclusiv adulților. In apropierea acestuia se gasesc cateva restaurante (Sobo, La Nonna – 100 m) si un café-bar (Acanto – 100m). Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Plaza del Duque Shopping Centre (600 m), Gran Sur Shopping Centre (1,7 km), La Pinta Beach (1,8 km), Aqualand (2,3 km), Parcul Siam (3 km), Golf Las Americas (4 km), Safari Shopping Centre (4,4 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie