Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este localizat in sudul insulei, in cea mai populara zona a acesteia Playa de Las Americanas la doar 350 metri de plaja Las VistasActivitati/Divertisment
In incinta hotelului oaspetii cei mari au la dispozitie tenis de masă, piscină în aer liber (deschisă tot anul), cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, saună, darts si biliard, iar cei mici se pot distra si lega noi prieteni la clubul pentru copii, pe terenul de joaca special amenajat sau in camera de jocuri În fiecare seară, pot savura împreună o masă de familie în restaurantul tip bufet. Ulterior, pot asista la divertismentul oferit de propria echipă profesionistă de spectacole a hotelului.

Localizare
Hotelul Best Tenerife este situat în partea de sud a insulei Tenerife, în zona populară Playa de las Americas și la doar 350 m de plaja Las Vistas (aproximativ 5 minute de mers pe jos). Aeroportul Tenerife Sur se afla la 17 km distanta de hotel, iar aeroportul Tenerife Norte se gaseste la aproximativ 70 km. La mai putin de un km, in jurul hotelului se gasesc cateva restaurante si cafenele, ca de exemplu Cafenea/bar Harry's Bar (300 m), Cafenea/bar Hard Rock Cafe Tenerife (400 m), Restaurant Bianco si Restaurant Thai Botánico si (500 m), RestaurantMesón Castellano (800 m).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Turisitii se pot bucura de o vacanță insorita si confortabila la hotelul Best Tenerife sau se pot relaxa în grădinile de lângă piscinele în aer liber. Una dintre aceste piscine este încălzită în timpul iernii, permițând oaspetilor să profite de soarele tropical pe tot parcursul anului.

Hotelul dispune de un restaurant bufet unde se servesc preparate locale si din bucataria internationala cu "Show cooking", internet wireless gratuit in intregul hotel, bar, snack bar, camera Tv, piscina exterioara (incalzita iarna) cu cascadă, jeturi de apă si pod suspendat, piscina pentru copii, terasa spatioasa cu umbrele si sezlonguri, mini-club, programe de animatie in timpul zilei si seara, zona de joaca pentru copii in incinta hotelului, automat bauturi, prânz la pachet, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camera de bagaje, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop.

Contra cost: magazin de suveniruri, sala de gimnastica, internet corner, squash, ping pong si coafor.

Best Tenerife este o alegere excelentă pentru cei care caută o vacanţă însorită la plajă, confort si relaxare

Locatie