Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRE TROYA

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

Hotelul Troya este situat lângă plaja staţiunii Playa de las Americas, fiind înconjurat de grădini tropicale. De la Hotelul Troya puteţi ajunge cu uşurinţă la autostrada TF-1. Parcul acvatic Siam se află la 5 minute de mers cu maşina, pe cand aeroporturile Tenerife Sur si La Gomera se afla la o distanta de 15 km, respectiv 47 km. In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie, ca de exemplu Parcul Siam (600 m), Golf Las Americas (1,1 km), San Eugenio Shopping Centre (1,1 km), Aqualand (1,3 km), Safari Shopping Centre (1,4 km), Gran Sur Shopping Centre (2,3 km). De la Hotelul Troya puteţi ajunge cu uşurinţă la autostrada TF-1. Parcul acvatic Siam se află la 5 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel

Hotelul oferă piscină în aer liber, centru SPA, centru de fitness și terenuri de tenis. Hotelul oferă zonă de joacă şi piscină pentru copii. De asemenea, aveţi la dispoziţie masaje şi puteţi juca squash, minigolf şi biliard. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate. Restaurantul Palapa de lângă piscina hotelului servește gustări, precum și mâncăruri mediteraneene și internaționale. De asemenea, aveţi la dispoziţie un restaurant tip bufet şi un lounge de cocteiluri. 

Facilitati camere

Camerele sunt decorate într-un stil modern, luminoase și confortabile si pun la dispoziţie aer condiționat, TV prin satelit, balcon, birou, dulap, seif contra cost, detector de fum. Baia proprie este dotată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )