Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 15 hoteluri

Skiathos, Grecia

WEBSITE httpsvilla-albaniscomen LOCALIZARE Vila este situata pe coasta de sud a insulei la trei sute de metri de plaja Kolios la sase kilometri de capitala Skiathos Town si tot la atat de aeroport sau de celebra plaja Koukounaries una dint . . .

Skiathos Town, Grecia

WEBSITE httpwwwifigeniahotelgr LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud-est a insulei chiar langa portul din Skiathos Town si la cinci minute de centrul orasului Principal punct de reper al insulei din arhipelagul Sporadelor orasul . . .

Skiathos, Grecia

LOCALIZARE Hotelul destinat exclusiv adultilor este unul dintre cele doua unitati boutique din insula fiind amplasat pe coasta de sud la cativa pasi de plaja Megali Amos si la un kilometru si jumatate de centrul statiunii Agia Paraskevi Una dintre . . .

Kanapitsa, Grecia

WEBSITE httpwwwplazagr LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud-est a insulei in apropiere de portul din satul Kanapitsa pe plaja cu acelasi nume intr-o zona cu plantatii de maslini si paduri de pini la cinci kilometri de capitala S . . .

Skiathos Town, Grecia

TARIFE TARIFPERSOANASEJUR Reduceri Early Booking Plata pana la Tarif standard DATA PLECA . . .

Koukounaries, Grecia

LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud-vest a insulei in zona Koukounaries din golful Tzanerias una dintre cele mai frumoase din Europa langa un lac cu apa sarata declarat rezervatie naturala si la aproximativ sapte kilometri de capitala S . . .

Skiathos

LOCALIZARE Vila este situata pe coasta de sud-vest a insulei la aproximativ 350 de metri de plaja Koukounaries din golful Tzanerias una dintre cele mai frumoase din Europa la 12 kilometri de capitala Skiathos Town si la 14 de aeroport In apropiere . . .

Troulos, Grecia

LOCALIZARE Vila este situata pe coasta de sud a insulei in Troulos la noua kilomentri de capitala Skiathos Town si la doar doua sute de metri de plaja intr-o zona relaxanta cu plantatii de maslini si peisaje rustice Aeroportul este la aproximativ o . . .

Skiathos

LOCALIZARE Aparthotelul este situat pe coasta de sud-vest a insulei la aproximativ 350 de metri de plaja Koukounaries din golful Tzanerias una dintre cele mai frumoase din Europa la 12 kilometri de capitala Skiathos Town si la 14 de aeroport In apr . . .

Skiathos

WEBSITE httpwwwhotelarcogr LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud a insulei in zona Agia Paraskevi la 80 de metri de plaja la cinci kilometri de capitala Skiathos Town si la jumatate de ora de aeroport In imediata apropiere sunt n . . .

Koukounaries, Grecia

LOCALIZARE Aparthotelul este situat pe coasta de sud-vest a insulei la aproximativ un kilomentru de plaja Koukounaries din golful Tzanerias una dintre cele mai frumoase din Europa la 13 kilometri de capitala Skiathos Town Plaja cu nisip auriu foart . . .

Troulos, Grecia

WEBSITE httpwwwskiathoskoraligr LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud a insulei in Troulos la zece kilomentri de capitala Skiathos Town si la doar 80 de metri de plaja intr-o zona relaxanta cu plantatii de maslini si peisaje rust . . .

Skiathos Town

WEBSITE httpswwwskiathoslivingcom LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud-est a insulei la cateva minute de centrul capitalei acesteia Skiathos Town la cinci sute de metri de port si la zece minute de mers pe jos de plaja Principal . . .

Skiathos Town

WEBSITE httpswwwdabasihotelcom LOCALIZARE Hotelul este situat pe coasta de sud-est a insulei la doar cinci minute de centrul capitalei acesteia Skiathos Town Principal punct de reper al insulei din arhipelagul Sporadelor orasul este constr . . .

Achladies, Grecia

WEBSITE httpwwwesperidesbeachgr LOCALIZARE Hotelul este situat pe plaja Achladies de pe coasta de sud a insulei la doar cinci kilometri de capitala Skiathos Town de care il leaga atat un vaporas cat si linia de autobuze Capitala atat . . .