Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare:

Hotelul se afla la doar 70 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh, în regiunea Dahab, pe malul marii. Frumos situat de-a lungul coastei Golfului Aqaba, unde turistii de pot bucura de restaurantele rustice și autentice si unde pot desfasura multe alte activități și experiențe unice, hotelul ofera ocazia de a profita la maximum de un sejur placut.

Facilitati hotel:

Hotel Tropitel Dahab, clasificat 4*, ofera receptie 24h, lobby, seif, oficiu de schimb valutar, camera pentru bagaje, 2 restaurante si 3 baruri, piscina exterioara, servicii spalatorie, magazine, shuttle catre oras, sala fitness, mini-fotbal, volei pe plaja, sauna, baie cu abur, masaj, jacuzzi, biliard, tenis de masa, centru de diving, programe de divertisment, loc de joaca pentru copii, plaja proprie, corali, ponton.

Facilitati camere:

A fost construit în anul 2004, ultima renovare partiala - în 2007, este compus din 3 corpuri de 2 etaje si dispune de 145 camere. Acestea sunt prevazute cu aer conditionat, mini-bar, seif, baie cu uscator pentru par si produse de toaleta, telefon, Tv/satelit, balcon/terasa(nu in toate camerele).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie