Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Reef Oasis Beach Resort


Descriere

Localizare: Hotelul Reef Oasis Beach este situat in Sharm El Sheikh, in zona Om El Seed, pe malul marii, la doar 8 km fata de zona cu restaurante si magazine din Na'ama Bay. Aeroportul international din Sharm este la 14 km.

Facilitati hotel: Hotelul Reef Oasis Beach dispune de numeroase facilitati, dintre care pot fi amintite: aqua parc, cu sectiune pentru copii, 11 piscine exterioare, centru SPA, facilitati si miniclub pentru cei mici, teren de tenis si de fotbal, sala de fitness, restaurante a la carte si 8 baruri, spectacole tematice si muzica live.

Sport si divertisment: Turistilor le stau la dispozitie aquapark, cu o zona dedicata copiilor, teren de fotbal si 2 terenuri de tenis, 11 piscine exterioare, 1 piscina incalzita, sala de fitness, spectacole cu muzica orientala.

Facilitati copii: Hotelul dispune de 2 minicluburi pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 12 ani, 2 piscine, minidisco si diferite jocuri si activitati special create pentru cei mici.

Dotari camere: Camerele standard sunt spatioase si elegant decorate, fiecare dintre acestea fiind prevazute cu zona de relaxare, seif, TV prin satelit, minifrigider, aer conditionat, telefon, uscator de par.

Web:https://www.reefoasisresorts.com/reef-oasis-beach-resorts

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau
din camera, hotelierulpoate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la
hotel solicitatireceptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.