Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons (Sharm)


Descriere

Descriere: Hotelul Four Seasons Sharm El Sheikh este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Egipt, situat intr-o zona pitoreasca a Sharm el Sheikh-ului. Hotelul ofera clientilor un design modern, camere spatioase, un centru SPA excelent si servicii ireprosabile la un nivel inalt pentru clientii pretentiosi care apreciaza confortul si linistea. A fost deschis in anul 2002 si este format din 19 corpuri cu un etaj.

Localizare: Hotel Four Seasons Sharm El Sheikh este situat la aproximativ 8 km de aeroport si la aproximativ 14 km de golful Naama Bay, in golful White Knight, pe malul marii.

Plaja: Hotelul Four Seasons are plaja proprie cu nisip, 2 pontoane, iar in apropiere un recif de corali. Exista telecabina pana la plaja. Se asigura gratuit sezlonguri, saltele si prosoape de baie.

Dotari camere: Hotelul Four Seasons are 109 camere dotate cu baie cu dus sau cada, foehn, halat, aer conditionat individual, telefon, seif (in camera, gratuit), mini-bar (contra cost), televizor, facilitati pentru preparat ceai si cafea, fier de calcat, balcon sau terasa, room - service (24 ore).

Facilitati hotel: Hotelul Four Seasons ofera clientilor receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in toate zonele publice, 4 restaurante, 3 baruri, 2 piscine exterioare (una cu incalzire si jacuzzi), sezlonguri, saltele si prosoape de baie, o piscina acoperita (la centrul SPA), cabinet medical, medic (la cerere), spalatorie, 5 sali de conferinte, sala TV, coafor, salon de infrumusetare, rent-a-car, parcare, schimb valutar, magazine.

Relaxare si sport: Gratuit se ofera aerobic, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, sala fitness, snorkeling.

Contra cost: centrul SPA (masaj, hidroterapie), 4 terenuri de tenis, inchiriere echipament sportiv, cursuri scuba diving.

Facilitati pentru copii: Hotelul Four Seasons asigura pentru copii 2 piscine (una, cu incalzire), teren de joaca, meniu pentru copii, programe de divertisment, sala de joaca, mini-Club (5 - 12 ani), baby-sitter (contra cost), patut pentru infanti.

Pagina web: https://www.fourseasons.com/sharmelsheikh/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.